Librería Bolibloc ALLÒ QUE VA PASSAR A CARDÓS

Català Castellano

CISTELLA DE LA COMPRA

0 Articles

En total 0,00 €

ALLÒ QUE VA PASSAR A CARDÓS
Títol:
ALLÒ QUE VA PASSAR A CARDÓS
Subtítol:
Autor:
RAMON SOLSONA
Editorial:
PROA
Any d'edició:
2016
ISBN:
978-84-7588-630-5
Pàgines:
464
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata
20,00 € Comprar

Sinopsi

Un guàrdia civil és assassinat a la vall de Cardós una nit de neu del 1965. Les causes i les conseqüències del crim travessen un territori sacsejat per les obres d’un gran complex hidroelèctric. Milers de treballadors excaven quilòmetres de galeries subterrànies, pous verticals i centrals invisibles des de l’exterior. La vida dels habitants de la vall es transforma. S’hi respiren aires nous, la guerra queda lluny, arriben la televisió, el sis-cents, el turisme, el twist i el biquini.
Com buscadors d’or, una corrua de persones acut a Cardós a la recerca d’una feina. S’allotgen en campaments i pobles, des del pla fins als llacs més alts, i les seves històries d’emigració i desarrelament, d’amor i de lluita s’encreuen les unes amb les altres. Hi ha conflictes de convivència, prosperitat econòmica, accidents de treball, corrupteles i el rerefons permanent de la dictadura. Un assassinat ho lliga tot.
Sis anys després de L’home de la maleta, Ramon Solsona ofereix una novel·la èpica i vibrant que té tota la rotunditat dels clàssics.

Altres llibres de l'autor