Librería Bolibloc EL FRANQUISME QUE NO MARXA. ELS RESPONSABLES DE LA DICTADURA QUE HAN MANGINGUT ELS PRIVI

Català Castellano

CISTELLA DE LA COMPRA

0 Articles

En total 0,00 €

EL FRANQUISME QUE NO MARXA
Títol:
EL FRANQUISME QUE NO MARXA. ELS RESPONSABLES DE LA DICTADURA QUE HAN MANGINGUT ELS PRIVI
Subtítol:
Autor:
SALELLAS I VILAR,LLUC
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Any d'edició:
2017
Matèria
Biografies
ISBN:
978-84-946753-4-8
Pàgines:
160
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata
15,00 € Comprar

Sinopsi

El franquisme que no marxa és un viatge al cor mateix de les famílies responsables de la dictadura franquista. Un trajecte que posa davant la societat els noms i els cognoms de les persones amb més pes durant el franquisme que van sobreviure durant la Transició i hi van continuar manant, tot i carregar a l'esquena el pes d'una infàmia de quaranta anys.
El periodista del Grup de Periodistes Ramon Barnils Lluc Salellas i Vilar documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia, a diferència dels casos de Portugal i Grècia.
La conclusió d'aquest treball d'investigació és que el grup social que determina en gran manera el nostre dia a dia encara és el mateix avui. Els fills i els néts del règim absolutista, sense cap dubte, continuen al capdavant de les principals empreses i no han perdut pes polític.
Una aportació de referència a l'acció col·lectiva per demostrar quines són les bases sobre les quals reposa la democràcia espanyola.