EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

FÀBREGA COLOM, JAUME

30,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat
Editorial:
MAGRANA
Any d'edició:
2014
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-8264-734-0
Pàgines:
816
30,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de
recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els
diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que
fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles
i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

articles relacionats

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    19,95 €

  • QUIERO SER JAPONÉS
    ALBUERNE, PABLO
    El segundo libro de Gipsy Chef te hará enamorarte completamente de la gastronomía y las tradiciones del país japonés.GIPSY CHEF regresa con su segundo libro, una invitación a enamorarte de Japón sin remedio. Tabernas gloriosas en pueblecitos escondidos al pie del Monte Fuji, maestros septuagenarios que tempurizan cualquier cosa -¡hasta tus sueños!-, sake, tonkatsu y sus...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase qu...
    Només en queda una unitat

    22,95 €

  • MIQUETES MÀGIQUES
    ALABART FUENTES, BEATRIU
    Disponibilitat inmediata

    19,00 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costa...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • BEBIDAS VEGETALES
    BLASCO GIMENO, MERCEDES
    Descubre el mundo inagotable de sabores de las leches vegetales y sus beneficios.Las bebidas vegetales son las nuevas estrellas de la nutrición contemporánea: cada vez más personas las incorporan a su dieta porque son energéticas y nutritivas, además de muy gustosas y digestivas.Con este libro conocerás las propiedades nutricionales de las distintas leches vegetales y s...
    Només en queda una unitat

    18,00 €

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació ...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    22,00 €