Búsqueda de Editorial : EL FARELL

45 resultados

  • OSONA. 51 PARATGES PER DESCOBRIR
    CONILL MATEU, JOAN
    En aquest llibre, continuació de la publicació "Osona. 50 indrets amb encant" de l'any 2010, hi trobareu cinquanta-un indrets més per descobrir, repartits pels espais naturals d'Osona, com Bisaura, Collsacabra, Guilleries, Montseny, Congost, La Plana, Voltreganès i Lluçanès-Osona. Aquests cinquanta-un indrets més, juntament amb els de la publicació anterior, ens donaran...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • RIPOLLÈS. CAMINS DE NATURA. SALTANTS, RIUS, GORGES I PAISATGES AMB ENCANT
    PUNCERNAU FERRER, CARLES
    Ripollès, Camins de Natura, vol donar a conèixer un conjunt d'indrets on la natura és la protagonista, amb unes 25 excursions de fàcil caminar i de poc desnivell, la major part. El Ripollès és encara una comarca poc coneguda per la majoria de catalans. En aquest llibre descobrirem una gran diversitat de paisatges i vegetació, valls i riberes de rius, gorges, saltants, mi...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • SERRALLONGA. BIOGRAFIA INÈDITA
    DILM? BURJATS, RICARD
    La biografia inèdita d'en Serrallonga permet descobrir aspectes no coneguts de la seva vida; mostra un nou retrat del personatge a través de la lectura acurada del seu llarg procés judicial. El llibre fa un viatge cap als indrets que va trepitjar el bandoler, més enllà dels territoris coneguts de les Guilleries: des del Vallès fins a Barcelona, les planes de l'Empordà, O...
    Sólo queda uno

    19,00 €

  • BOLETS DEL BOSC A LA TAULA
    MARQUEZ MOYA, MIQUEL
    Els bolets s?n els protagonistes dÕaquest llibre compost i dirigit per en Miquel M?rquez, maridats amb altres ingredients que els fan bona i coral companyia. Per? del bosc al plat hi ha un llarg trajecte que cal seguir amb rigor i disciplina si volem que la m?gia dels sabors del bosc ens faci felios a taula. Com collir-los (assegurant-se que s?n comestibles), com netejar-los...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • CASTELLS I FROTALESES DE CATALUNYA
    CORTES ELIA MARIA
    Catalunya ?s una terra de castells, a cada poble hi ha un castell o un edifici defensiu, elements destacables en el paisatge que formen part de la nostra hist?ria. Des dՏpoca ibrica i romana tenim vestigis de construccions defensives; lÕedat mitjana va ser el per?ode que va produir m?s quantitat dÕedificacions, torres de defensa i vigil?ncia, castells, cases fortes, mura...
    Sólo queda uno

    24,00 €

  • ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES
    ESCUDERO RIVAS, PEP
    Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aiguaÐ, les proporcions i les fases de la seva elaboracio. Es un referent, una guia detallada per a lÕelaboracio de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar saviament les diferents herbe...
    Sólo queda uno

    17,00 €

  • LA CUINA DEL BARROC
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels e...
    Sólo queda uno

    17,00 €

  • CERDANYA CAMINS DE NATURA
    BOLTA VILARO, NURIA
    La Cerdanya, la gran vall del Pirineu, ofereix una extensa varietat de paisatges aptes per a tota mena de p?blics. Des de llacs, boscos i camins de ribera, passant per fonts en entorns id?lálics, aix? com nuclis de pobles molt ben conservats, santuaris, velles fortaleses, castells o petites ermites amagades. Per aix?, en aquesta guia, incloem un ampli ventall de 25 excursions...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • CERVESA I PAIS
    DAVID BEA I CASTAÑO / DAVID SOLÉ I TORNÉ
    La cervesa est? estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya ?s un gran pa?s cerveser amb lloat prestigi mundial. Amb aquest llibre us oferim un tomb per la hist?ria de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les dÕestil belga i mon?stic, amb ...
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • PLANTES ALIMENTÀRIES DEL PIRINEU CATALÀ
    GARNATGE, TERESA / MUNTANÉ, JOAN / PARADA, MONTSERRAT / RIGAT, MONTSERRAT
    El llibre ÒPlantes aliment?ries del Pirineu catal?Ó ?s fruit de la recerca, a partir dÕinformants, que els autors han dut i estan duent a terme en diverses comarques pirinenques: lÕAlt Empord?, lÕAlt Urgell, el Bergued?, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Juss?, el Pallars Sobir?, el Ripolls i el Vallespir. SÕhi transmet el que els informants ...
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • EL FONOLL SILVESTRE I MARÍ
    ELISENDA CARBALLIDO - MONTSERRAT ENRICH
    El fonoll es una planta silvestre molt present arreu, pero fora absent a les cuines, i, tanmateix, el seu potencial com a aliment ?s enorme. El fonoll es una planta de la qual seÕn pot treure molt de profit: ens aporta, sobretot, aroma, sabor, aliment i medicina. Se nÕaprofita tot: les tiges, pec?ols, fulles, flors i fruits, cada part en el seu moment de lÕany i per a dife...
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • 90 LICORS CATALANS CASOLANS
    MATIAS, PAU / MARTÍ, GUIU
    El llibre recull tot un seguit de 90 receptes facilitades per un conjunt dÕinformants de diferents pobles de Catalunya. A m?s, vol dotar de les eines necess?ries i coneixements per fer els propis licors a casa, on un, si vol, hi pot donar un toc personal. En general, tots els licors parteixen de la mateixa base, aromatitzar i edulcorar un aiguardent amb plantes i espcies. El...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • BERGUEDA
    ROSSINYOL I LOCUBICHE, JOSEP M.
    Amb aquest llibre us volem donar a conixer 42 racons molt singulars del Bergued?, una comarca diversa en tots els aspectes, amb grans contrastos, i una gran riquesa natural i monumental. Dividida clarament en dues parts molt diferenciades, la muntanyosa o Alt Bergued?, i la m?s planera o Baix Bergued?, en cadascuna dÕelles trobareu llocs amb un encant particular. Molt rica e...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • VALL DE BOI. PONT DE SUERT
    MIRA ESQUIROL, JUDITH
    En aquesta guia de senderisme en fam?lia, es proposen un total de 18 itineraris que us aproximaran als bonics paisatges muntanyencs de lÕAlta Ribagora. La majoria de les propostes es poden seguir f?cilment, caminant pels antics senders empedrats, usats ja des de lÕedat mitjana i fins ben entrat el segle XX pels habitants de la comarca per tal dÕanar dÕun poble a lÕaltre....
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • GEGANTS
    FREIXES CODINA, CARLES / GRAU MARTÍ, JAN
    El llibre recull els sis-cents anys de la hist?ria i la tradicio dels gegants a Catalunya, des de la primera referencia documentada dÕun gegant el 1424, arran de les processons de la festa de Corpus a Barcelona. Des dÕuna mirada rapida i amena, els autors us conviden a coneixer els seus origens, el simbolisme i la historia dÕaquests alts personatges que dansen i ballen pels...
    En stock

    20,00 €

  • BOLETS DE PRIMAVERA A TARDOR
    ESCANEZ MONFERRER, LLUC
    LÕobjectiu fonamental dÕaquest llibre ?s donar a conixer el principals bolets que es poden trobar al nostre territori. En total s?n 58 espcies, principalment comestibles, algunes no comestibles i les principals espcies t?xiques. El llibre consta de diferents parts, que s?n la descripci? de les principals caracter?stiques dels bolets, lÕh?bitat, lՏpoca de collita, l...
    Sólo queda uno

    8,00 €

  • FLORS DE MUNTANYA
    BENÍTEZ, ESTER
    Guia pr?ctica per a identificar i reconixer algunes de les flors m?s comunes de les nostres muntanyes. Consta de 120 flors, de 56 fitxes complementades amb 64 espcies relacionades. Cada flor t? la seva respectiva fotografia i textos entenedors on es descriu la planta, lÕh?bitat, la localitzaci? i la floraci?. Les fitxes de les principals flors es distribueixen per difere...
    Sólo queda uno

    8,00 €

  • EL CASTELL TEMPLER DE MIRAVET
    FUGUET SANS, JOAN / PLAZA ARQUÉ, CARME
    Miravet es, sens dubte, una de les principals fortaleses de lÕorde del Temple a Occident. Conquerit a mitjan segle XII el territori andalusi de lÕEbre, el castell esdevingue centre administratiu dÕun immens territori (el Òdistricte de RiberaÓ). DÕentrada, lÕorde arrasa el castell andalusi de tapia per aixecar, al mateix lloc, un castell diferent, amb altes i poderoses mu...
    Sólo queda uno

    10,00 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla...
    Sólo queda uno

    16,00 €

  • GUILLERIES I VALL DE SAU
    FARRERONS VIDAL, OSCAR
    En aquest llibre hi trobareu passejades per a tots els publics, de poca dificultat, per descobrir la natura i el patrimoni historic i cultural de les Guilleries i la Vall de Sau. En aquests espais, els boscos frondosos i l'aigua abundant estan fortament lligats pel vincle comu del Ter. Les Guilleries es caracteritzen per la gran presencia de fonts i rieres. En destaquen, als ...
    Sólo queda uno

    17,00 €

  • ROMANI, EL. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    CARBADILLO, ELISENDA / ENRICH, MONTSERRAT
    El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolços, galetes o aperitius.Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un inter...
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • HERBES AROMATIQUES, LES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLE I TORNE, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats ...
    Sólo queda uno

    16,00 €

  • CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD
    TRESSERRA JUAN, JORDI
    Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d?elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s?han transmès de generació en generació. Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de m...
    Sólo queda uno

    25,00 €

  • CONTES MARINERS CATALANS
    ESTRUCH SUBIRANA, MARIA
    Amb aquests 24 contes us convidem a embarcar-vos i solcar la Mediterránia: així podrem escoltar el cant de les sirenes i fugir dels maleficis de les bruixes marineres. També coneixerem dames encantades i pescadors de palangre, pirates ferotges amb cor de sucre i corsaris enamoradissos, fins i tot illes exòtiques i fons marins,Des de sempre mariners i pescadors han narrat hi...
    Sólo queda uno

    16,00 €

  • PLANTES MEDICINALS DE CATALUNYA
    D'AMBROSIO, UGO / GARNATJE, TERESA / GRAS, AIRY / PARADA, MONTSE / VALLÈS, JOAN
    A diferencia d'altres llibres en aquesta publicacio es descriu nomes allo que sÕha recollit de primera ma, mitjanant entrevistes a uns 2.600 informants que conserven els usos populars i tradicionals de les plantes medicinals. El llibre ÒPlantes medicinals de CatalunyaÓ es fruit del treball i dÕinvestigacio que els autors, del grup de recerca en etnobotanica de la Univers...
    Sólo queda uno

    24,00 €

  • LES ESPÈCIES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Les espécies són captivadores i a voltes quasi sobrenaturals pel do que tenen de poder fer viatjar una persona arreu del món sense que aquesta es mogui de lloc. Són capaces de transformar tot un plat i tot un ápat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Tot plegat, però, sempre amb l ánim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d aprendr...
    Sólo queda uno

    16,00 €

  • PLANTES REMEIERES SILVESTRES
    HERNANDEZ CARDONA, ANGEL MANUEL / ALTIMIRA NOGUERO, JOAN
    Aquesta guia ?s una eina pr?ctica per identificar i reconixer les plantes remeieres silvestres, ?s a dir, de les plantes que proporcionen remeis populars i tradicionals, que creixen espont?niament a la natura i que poden resultar beneficioses per a la salut. Consta de 62 fitxes de plantes remeieres silvestres, amb fotografies i textos, les seves caracter?stiques i virtuts me...
    Sólo queda uno

    8,00 €

  • OCELLS DE ZONES HUMIDES
    POU ROSSELL, ARNAU
    Una guia practica per identificar i reconeixer els ocells mes comuns a les zones humides de Catalunya: aiguamolls, estanys, pantans, ambients prop del mar, cursos fluvials, boscos de ribera i platges del litoral catala. Inclou 55 fitxes dÕocells, amb fotografies i textos entenedors on es descriu: la mida i lÕenvergadura, el plomatge, els cants, els requeriments ecologics i ...
    Sólo queda uno

    8,00 €

  • FARIGOLA, LA
    CARBALLIDO, ELISENDA / ENRICH, MONTSERRAT
    La farigola es una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb multiples propietats. Bona prova dÕaixo es que podem trobar farigola no nomes a la muntanya, sino tambe en fires, mercats i botigues de productes naturals. Tot i aixi, del timo en sabem ben poc i lÕutilitzem encara menys. Us animem a endinsar-vos en el seu mon per coneixer els...
    Sólo queda uno

    19,00 €

  • CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
    ARTAL ROCAMORA, EVA / CASTELLÓ BOU, M. TERESA / GINÉ MIRÓ, CRISTINA
    El vi s?ha utilitzat de forma generalitzada a la cuina catalana tradicional: als rostits, regats principalment amb vi ranci; als estofats, sovint macerats en vi; als escabetxos, on predomina l?ús del vinagre i, fins i tot, a les postres i conserves de fruites. Cuina i Vi. Receptes del Priorat ens permet descobrir l'ampli ventall d'aquest llegat destacable que ha deixat el con...
    Sólo queda uno

    18,00 €


01 02 »