Librería Bolibloc BARCELONA A PEU DE PORC. UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT

Català Castellano

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

BARCELONA A PEU DE PORC
Título:
BARCELONA A PEU DE PORC. UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT
Subtítulo:
Autor:
MARTÍN CORTADA, RICARD
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2017
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-628-0
Páginas:
144
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
12,70 € Comprar

Sinopsis

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc!