Librería Bolibloc CUINA FLEXIVEGETARIANA. MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES

Català Castellano

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

CUINA FLEXIVEGETARIANA
Título:
CUINA FLEXIVEGETARIANA. MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES
Subtítulo:
Autor:
MARTIN, ADAM
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2017
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-569-6
Páginas:
144
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
18,50 €

Sinopsis

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.
Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.