Librería Bolibloc ELEMENTAL 2. LLIBRE DE L'ALUMNE

Català Castellano

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

ELEMENTAL 2. LLIBRE DE L'ALUMNE
Título:
ELEMENTAL 2. LLIBRE DE L'ALUMNE
Subtítulo:
Autor:
MAS, MARTA ; VILAGRASA, ALBERT
Editorial:
PAM
Año de edición:
2015
ISBN:
978-84-9883-760-5
Páginas:
68
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
12,00 €

Sinopsis

Veus és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d'acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d'Europa.
És un mètode basat en l'ensenyament per tasques. Les unitats estan seqüenciades de manera que la suma d'activitats possibilita la realització de la tasca final, com a activitat global comunicativa. S'hi treballen, de manera integrada, totes les habilitats lingüístiques, i la gramàtica i el lèxic necessaris per a cada objectiu proposat.
Va adreçat a persones adultes de procedències i cultures diverses, ja visquin als Països Catalans, ja estudiïn català des dels seus llocs d'origen, i a alumnes de secundària (2n cicle d'ESO i nivells superiors) també de procedències i cultures diverses.
Elemental és el títol amb que el Consorci per a la Normalització Lin¬güística, titula una sèrie de 3 llibres: Elemental 1, Elemental 2 i Elemen¬tal 3, que abasten els continguts del nivell B 1 (B1.1, B1.2, B11.3) del Marc europeu comú de referència.