Librería Bolibloc EL LABERINT DELS ESPERITS

Català Castellano

CISTELLA DE LA COMPRA

0 Articles

En total 0,00 €

EL LABERINT DELS ESPERITS
Títol:
EL LABERINT DELS ESPERITS
Subtítol:
Autor:
CARLOS RUIZ ZAFÓN
Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
2016
ISBN:
978-84-664-2170-6
Pàgines:
928
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata
23,90 € Comprar

Sinopsi

A la Barcelona de finals dels anys cinquanta, Daniel Sempere ja no és aquell nen que va descobrir un llibre que li canviaria la vida als passadissos del Cementiri dels Llibres Oblidats. El misteri de la mort de la seva mare, Isabella, li ha obert un abisme a l’ànima del qual la seva esposa Bea i el seu fidel amic Fermín intenten salvar-lo.
Just quan Daniel creu que és a un pas de resoldre l’enigma, una conjura molt més profunda i obscura del que mai no s’hauria pogut imaginar desplega la seva xarxa des de les entranyes del Règim. És aleshores quan apareix Alícia Gris, una ànima nascuda de les ombres de la guerra, que els conduirà al cor de les tenebres i desvelarà la veritat sobre la història secreta de la família… encara que a un terrible preu.
El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través d’aquestes pàgines arribarem al final de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent, que assoleix aquí tota la intensitat i fondària, alhora que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, l’art de narrar històries i el vincle màgic entre la literatura i la vida.