Librería Bolibloc ELS HOMES I LES DONES QUE TENIEN POR DEL MICRO. COM CONVÈNCER TOTA MENA DE PÚBLICS I SABER GESTIONAR MITJANS I XARXES

Català Castellano

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

ELS HOMES I LES DONES QUE TENIEN POR DEL MICRO
Título:
ELS HOMES I LES DONES QUE TENIEN POR DEL MICRO. COM CONVÈNCER TOTA MENA DE PÚBLICS I SABER GESTIONAR MITJANS I XARXES
Subtítulo:
Autor:
MIRAVITLLAS I POUS, RAMON
Editorial:
EUMO
Año de edición:
2015
Materia
Politica / sociedad
ISBN:
978-84-9766-547-6
Páginas:
168
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
18,00 €

Sinopsis

Us han convidat a un debat a la tele? Amb un micro davant, comenceu a quequejar? Us angoixa preparar una ponència? Us fa por quedar malament en la reunió de veïns?
En definitiva: com us podeu guanyar la gent? Ramon Miravitllas, periodista de referència per a moltes fornades de professionals de la informació, ens ensenya com fer-ho. L?autor ens ofereix consells útils, ens descobreix tècniques i estratègies que ens ajudaran a perdre la por davant un micro, a respondre bé una entrevista, a no cometre els errors habituals de la improvisació, a saber treure el millor de nosaltres davant una càmera, o ficar-nos l?auditori a la butxaca, tirant sempre del sentit comú i del bon humor.
Aquest és un llibre que interessarà a periodistes i a entrevistats, a polítics i a agents socials, a directius d?empresa i a assalariats, a professors i a estudiants, a conferenciants i a actors... En fi, és un llibre que interessarà a qualsevol persona que cregui, com l?autor mateix, que comunicar és important.