CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA

CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA

FÀBREGA, JAUME

16,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat
Editorial:
FARELL
Any d'edició:
2013
Matèria
Arts
ISBN:
978-84-92811-44-1
Pàgines:
128
16,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.
Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.
Aquest llibre aplega tota la saviesa d'aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d''anys de convivència i treball de camp –i de barca!– de l’autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.
No solament és un receptari –amb les receptes perfectament explicades pas a pas–, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes –etnològics, socials, històrics, literaris– de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.

articles relacionats

  • LIENZO DE SANGRE
    VILLAMAYOR, MARÍA
    Persecuciones, sobornos y venganza. La trepidante aventura de una autora que dará que hablar.Alejandra Ferrer, oculta bajo la identidad falsa de una millonaria argentina, consigue adentrarse en el mundo del arte para indagar en la corrupción y el poder que se esconde detrás de la asociación INACFA. Con la venganza como motor, Alejandra y su hermana Sara se ven involucradas ...
    Només en queda una unitat

    21,90 €

  • NEUROMÚSICA
    JAUSET, JORDI A.
    Las últimas investigaciones en neurociencia muestran que la música es mucho más que un entretenimiento. En las dos últimas décadas, estudios con nuevas tecnologías biomédicas permiten explicar cómo la música influye íntegramente en todo nuestro ser (cuerpo, fisiología, mente, emociones, espíritu…)Por ello, descubrir que una composición musical puede generar, cons...
    Només en queda una unitat

    22,00 €

  • DIBUIXA, DIBUIXA
    IGLOO*DINING*
    Dibuixa, dibuixa és un llibre per aprendre a dibuixar de manera senzilla més de 170 motius d'estil japonès, des d'animals a vehicles i menjar. Es poden seguir les instruccions pas a pas o inclús calcar-les. Serveix tant d'inspiració com per millorar els traços i guanyar confiança. Agafeu paper i llapis! ...
    Només en queda una unitat

    16,90 €

  • UN DÍA EN MI CABEZA
    BALMES, SANTI
    Un día en la cabeza de Santi Balmes, el vocalista más genial de su generación, líder de Love of Lesbian, en un libro musical de imaginación desbordante.El mundo interior de Santi Balmes es un torrente de imaginación, ideas atrevidas y pensamientos disparatados. Posee una voz interior que oscila entre situaciones marcianas y momentos de íntima vulnerabilidad cuando escuch...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    23,50 €

  • UN PALAU DE BARCELONA
    BARBA, MATEU
    Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l'espai que allotja des de fa més de cent anys la institució de l'Ateneu Barcelonès. Amb una mirada experta i afectiva, Mateu Barba, arquitecte que ha format part de l'equip que ha fet la darrera remodelació d'aquest edifici emblemàtic, proposa una aproximació inèdita, partint dels canvis físics les p...
    Només en queda una unitat

    21,90 €

  • FUM DE FÀBRICA
    JOAN SALVAT-PAPASSEIT
    Aquesta és la primera traducció al català del primer llibre de Joan Salvat Papasseit, Humo de fábrica. Amb aquest títol, Salvat va recollir articles seus publicats en la premsa revolucionària de l?època quan encara no escrivia en català. El llibre el va publicar Galeries Laietanes i el va prologar Àngel Samblancat amb un text escrit des de la presó. Tant Salvat com Sa...
    Disponibilitat inmediata

    15,00 €

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DEL BARROC
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a lՏpoca del Rector de Vallfogona (s. XVII), sÕha editat en ocasi? de la celebraci? de lÕany dedicat a aquest gran poeta, tan gran com relativament poc conegut, malgrat que la seva figura Ðper les seves poesies, canons i ditesÐ formi part de la cultura popular. Hi trobarem un conjunt de suggestives receptes Ðdels e...
    Només en queda una unitat

    17,00 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla...
    Només en queda una unitat

    16,00 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FABREGA, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuine...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    15,20 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que ?s inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang ?s un tast dÕhist?ria que ens submergeix a la cuina de les nostres mares i ?vies, i a una cultura ancestral. ?s la cuina de lÕamor?s xup-xup, que mai no haur?em dÕoblidar, una c...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    17,00 €

  • RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada t...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    7,50 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els gran...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    6,95 €