Qui som

La llibreria i papereria de referència al barri de Camp de l’Arpa durant més de 20 anys.

Venim d'una família que porta des de l’any 1976 treballant amb material de papereria i llibres, a l'engròs i al detall. L’any 1997 ens vam establir al Camp de l’arpa, i des del 2016 ens trobem en un nou local més gran, a la mateixa adreça de sempre, al carrer Sant Quintí.

Estem especialitzats en:
- llibres (per adults, llibre infantil i llibre de text)
- material escolar i d’oficina
- jocs educatius
- manualitats i scrap

Treballem directament amb totes les editorials, tan de narrativa com llibres de text, i amb tots els fabricants i distribuïdors de material de papereria, escolar, d'oficina i d'ofimàtica. Això fa que us puguem oferir un servei de qualitat i d’entrega ràpida.

A Bolibloc contínuament estem preparant activitats per als clients: fem signatures de llibres amb els autors, organitzem tallers i activitats per als més petits, taules rodones o xerrades sobre temes relacionats amb la literatura... Consulteu la nostra agenda aquí.

El nostre propòsit és oferir el millor servei als nostres clients, en un ambient proper i familiar.

El nostre equip està format per:

ANNA

 

 

És la propietària i el motor de Bolibloc. Mare de tres nens, sempre la trobareu de bon humor i disposada a ajudar-vos amb tot el que necessiteu. Amb la seva empenta, fa que Bolibloc sempre estigui al dia de les darreres novetats i ofereixi un gran servei al barri.

 

MIREIA

 

 

 

Treballa a Bolibloc des de l’any 2001. És mare de dos nens. Té debilitat pels llibres infantils i per les manualitats. Li encanta preparar regals especials i diferents fets per ella mateixa.

 

EMMA

 

És una gran lectora i us farà bones recomanacions de llibres. Es va incorporar a Bolibloc l’any 2014 i les seves aficions són escoltar música i caminar per la muntanya.