CUINA NATURAL PER AL MEU NADÓ

CUINA NATURAL PER AL MEU NADÓ

DELS POTETS ALS PLATETS

CHIOCA, MARIE

18,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat
Editorial:
EDICIONS SIDILLA
Any d'edició:
2025
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-128185-8-1
18,00 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat

Tots els consells d’una mare experimentada
per alimentar el seu fill ràpidament, amb
senzillesa i donant-li el gust del que és bo.
50 receptes fàcils, adaptades i provades, delicioses
i originals, fetes amb ingredients molt corrents
i amb totes les precaucions davant les possibles
al·lèrgies. Les receptes d’aquest llibre estan
organitzades segons els mesos que va fent el
nadó, seguint una diversificació alimentària
progressiva i prudent, que ens porta, ben aviat,
a cuinar plats que es poden compartir en família
i sense haver de passar gaires hores a la cuina…
En resum, idees d’àpats adaptats a cada edat: de
5 a 6 mesos, de 6 a 8, i de 8 mesos a l’any, que
ofereixen al nadó el millor per a la seva salut,
però també fan que adquireixi uns bons hàbits
alimentaris i un gust pel menjar que ja tindrà
durant tota la vida.

articles relacionats

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    19,95 €

  • LLARGA VIDA AL PA
    MORERA, JORDI / GRÍFOLS, ANNA
    Només en queda una unitat

    26,50 €

  • LOLLA DE PRESSIO
    JUAN MIGUEL IÑIGUEZ
    Disponibilitat inmediata

    26,50 €

  • NATURA VIVA.
    PUIGVERT, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i t...
    Només en queda una unitat

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    Una obra multifacética que combina memorias personales, reflexiones filosóficas y herramientas prácticas, con un testimonio del poder transformador de la comida y del liderazgo basado en la empatía y la acción, de la mano del gran José Andrés.José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, funda...
    Només en queda una unitat

    21,95 €

  • EXPERTO EN VINO EN 24 HORAS. EDICIÓN ESPECIAL
    ROBINSON, JANCIS
    Un curso fácil y acelerado de vino de la mano de la mayor experta mundial.En Experto en vinos en 24 horas, Jancis Robinson comparte toda su experiencia con ingenio y accesibilidad para todos los públicos. Desde la diferencia entre un vino tinto y un vino blanco, hasta saber valorar la forma de las botellas y entender sus etiquetas, pasando por las descripciones básicas de sa...
    Només en queda una unitat

    18,95 €