PA (EDICIO ACTUALITZADA 2018)

PA (EDICIO ACTUALITZADA 2018)

FET A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

BARRIGA, XAVIER

19,90 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat
Editorial:
GRIJALBO
Any d'edició:
2018
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-16895-48-9
Pàgines:
192
19,90 €
IVA inclòs
Sense estoc. Consultar disponibilitat

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs pot ser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics -un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada- i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa. Xavier Barriga ens porta la versió actualitzada de Pa, amb cinc noves i originals receptes a base de nous cereals com l'espelta, el blat sarraí o la quinoa. Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre. Tot explicat amb un llenguatge clar, il·lustrat amb esclaridores imatges pas a pas, i amb solucions practiques i efectives als principals problemes que poden sorgir en qualsevol de les fases d'elaboració del pa. A més, el llibre dedica un capítol especial als celíacs i a altres intoleràncies. Seguint les senzilles instruccions d'aquest llibre obtindràs un pa bo, apetitós i sobretot sa, molt sa.

articles relacionats

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    19,95 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA
    FREIXINET, LAIA
    No disponible

    21,90 €

  • CORAGRE
    EPHRON, NORA
    «Vaig devorar el llibre i me'n vaig fer fan, com la meva mare, la meva tieta, la meva àvia i qualsevol dona intel·ligent que et puguis trobar» Lena Dunham ¿És possible escriure un llibre hilarant sobre la ruptura d'un matrimoni perfecte Si l'escriptora és Nora Ephron, la resposta és un sí rotund. Una història que lliga l'adulteri, , la teràpia de grup i l'estofat de ...
    No disponible

    18,90 €

  • KETO FLEXIBLE
    @KETO_CON_LAURA
    Este es libro que estabas esperando de la autora de recetas keto por excelencia en España en el que reúne 101 nuevas y atractivas elaboraciones bajo una premisa múltiple: · que entiendas a la perfección en qué consiste este tipo de alimentación; · que te resulte sencillo y apetecible cocinar; · que obtengas resultados físicos notorios; · que se adapte a tu vida real,...
    Només en queda una unitat

    22,90 €

  • TU SALUD EMPIEZA EN LA COCINA
    PROCELL, PAOLA
    ¿Sientes que vives en una vorágine de estrés, con falta de energía y antojos constantes? ¿Sufres enfermedades crónicas y quieres saber cómo nutrirte para sentirte mejor? Tu salud empieza en la cocina: practica la dieta antiinflamatoria.Cada vez se habla más de los procesos de inflamación, es decir, la respuesta del sistema inmune a un daño en el organismo, como base d...
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €

  • RAMEN:FIDEOS Y OTRAS RECETAS JAPONESAS
    NILSSON, TOVE
    El ABC del Ramen, la sopa más popular de Japón, a cargo de la chef y escritora Tove Nilsson.Ramen. Fideos y otras recetas japonesas reúne deliciosas recetas para preparar caldos caseros con fideos ramen, soba (fideos de trigo sarraceno) o udon (fideos gruesos de harina de trigo), además de otras delicias de la cocina nipona como las gyozas (empanadillas japonesas), el okono...
    Només en queda una unitat

    20,95 €

Altres llibres de l'autor

  • PAN (EDICIÓN ACTUALIZADA)
    BARRIGA, XAVIER
    ¿Quién no recuerda el sabor inconfundible de un pan recién hecho? Es hora de recuperar uno de nuestros alimentos básicos, lleno de sabores y aromas entrañables, que evoca la calidez del hogar, y que no debe faltar en una dieta equilibrada. Xavier Barriga nos trae la versión actualizada de Pan, con cinco nuevas y originales recetas a base de cereales novedosos como la espe...
    Sense estoc. Consultar disponibilitat

    19,90 €