LA CUINA DELS BOLETS

LA CUINA DELS BOLETS

COMPANY I CASTELLS, SERGI

17,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2015
Materia
Ciencia
ISBN:
978-84-16154-41-8
Páginas:
192
17,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Els bolets, protagonistes a taula. Receptes de proximitat per llepar-se els dits.
Sergi de Meià, cuiner de renom, boletaire apassionat i professional compromès amb el territori i els productes autòctons, ens convida a conèixer tots els bolets catalans i les seves receptes més saboroses.
Una edició il·lustrada que s?endinsa en els secrets dels nostres boscos per portar-nos a taula, o al rebost, aquests tresors de la terra. Un regal per a tots els boletaires i els amants de la gastronomia que inclou receptes, maridatges i consells de conservació, i també passejades i rutes per conèixer els paratges on s?amaguen aquestes joies del nostre patrimoni.
Per trobar bolets, conservar-los o cuinar-los i maridar l?àpat!

Artículos relacionados

  • MANUAL DE SUPLEMENTOS DIETÉTICOS
    BERDONCES JOSEP LLUÍS / ALLUÉ JOSEP
    Suplementa tu dieta y mejora la respuesta del organismo.Entra en el complejo mundo de las vitaminas, los minerales, los ácidos omega, los flavonoides y muchos otros complementos, gracias a las explicaciones claras y sencillas de un médico y un farmacéutico expertos en el tema.En este libro encontrarás la guía más completa sobre los complementos alimentarios y los suplemen...
    Sólo queda uno

    16,00 €

  • EL AFÁN SIN LÍMITE
    JAHREN, HOPE
    En El afán sin límite, Jahren nos desvela la relación directa entre los hábitos humanos y la situación actual de peligro que vive nuestro planeta. A través de los capítulos de ágil lectura de este libro, la autora nos explica la historia detrás de los grandes inventos científicos – empezando por la energía eléctrica, la agricultura a gran escala y la fabricación ...
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • EL FUTUR DEL CATALÀ DEPÈN DE TU
    JUNYENT, CARME / ZABALLA, BEL
    Una proposta per evitar que la llengua catalana desaparegui. El següent diàleg segurament us és familiar: -Què et costa parlar en castellà? -Ben mirat, no em costa gens. Tinc la sort de saber-ne; per tant, no compliquem les coses. Carme Junyent és especialista en l'estudi de llengües amenaçades arreu del món. Coneix profundament els tics, les autotrampes i, en definit...
    En stock

    14,90 €

  • LA REVOLUCION INACABADA DE EINSTEIN
    SMOLIN, LEE
    Smolin, uno de los físicos teóricos vivos más importantes del mundo, nos embarca en un viaje apasionante por las distintas teorías que pretenden superar las limitaciones de la física cuántica. Si el mundo que experimentamos es tan distinto de lo que parece mantener la física cuántica, ¿qué explica que sea como es? Enarbolando la bandera del realismo, Smolin repasará ...
    Sólo queda uno

    25,00 €

  • FUNGARIUM
    SCOTT, KATIE / GAYA, ESTER
    Este museo recoge una extraordinaria colección de hongos, una de las formas de vida más fascinantes de la Tierra. Maravíllate con sus hermosos colores y con las increíbles formas de las setas y los líquenes, y observa a través del microscopio el aspecto de la penicilina. Los hongos son fuente de alimento y medicinas para los humanos, pero también resultan vitales para el...
    Sólo queda uno

    25,00 €

  • PANDÈMIES
    KULIK, GOSIA / ZARNECKI, TOMEK
    De debò "vacuna" ve de "vaca"? Qui va fer servir per primera vegada les armes biològiques? Pot salvar-te la vida un poll? "Pandèmies" respon a aquestes i moltes altres preguntes amb un viatge en el temps on coneixeràs els moments clau de la nostra lluita contra les malalties més temibles, des de la pesta fins a la grip, la sida o la covid-19. ...
    Sólo queda uno

    19,95 €