LA VIDA D'UN IGNORANT

LA VIDA D'UN IGNORANT

TURULL, JOAN

19,50 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
MARGE BOOKS
Año de edición:
2013
Materia
Biografías
ISBN:
978-84-15340-91-1
Páginas:
182
19,50 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Joan Turull (1945) és pastisser, però hauria pogut ser futbolista, músic o antiquari. Hauria pogut ser el que hagués volgut, perquè de petit ja tenia clar que volia arribar lluny. Els pares, però, tenien un forn a Terrassa, i l'olor del pa acabat de pastar, la farina, el sucre, els ous i la xocolata van ser més poderosos que cap altra cosa per conquerir tot un món, el de la pastisseria.
Des dels anys de la postguerra fins avui, Joan Turull s'ha fet a si mateix: s'ha fet un nom com a pastisser, ha creat una família i ha impulsat, com a president del Gremi de Pastissers de Barcelona, la creació del Museu de la Xocolata, la renovació de l'Escola de Pastisseria i la creació d?una residència per als seus estudiants. S'ha fet un fart de treballar, ha innovat i ha buscat sempre la millor qualitat, ha descansat només els dilluns al seu refugi del Penedès, s'ha envoltat d'amics fidels i ha transmès la seva passió per la pastisseria als dos fills i als néts, que algun dia es posaran al capdavant del negoci familiar. És per això que els ha escrit aquest llibre: una conversa que conté consells per treballar, però sobretot consells per viure com ha viscut ell, mitjançant la lluita i l?esforç. La vida d'un ignorant explica la vida d'algú que és molt més savi que no es pensa.

Artículos relacionados

  • MEMÒRIES 1. DE L'ESPERANÇA A LA DESFETA 1920-1936
    BENET MORELL, JOSEP
    El març de 2008, Josep Benet (1920-2008) va publicar el primer volum de les seves memòries, queabraçava des de la infantesa a la seva Cervera natal, els anys d'aprenentage i formació a Montserrat,fins a l'esclat traumàtic de la Guerra Civil i la derrota. Pocs mesos després, quan ja havia començat atreballar en el segon volum,va morir.En aquesta nova edició de les seves ...
    Sólo queda uno

    20,50 €

  • MIQUEL MONTORO
    BENNASAR LLOBERA, SEBASTIÀ
    Miquel Montoro té més de 160.000 seguidors al seu canal de Youtube i quasi 600.000 a Instagram. És en aquesta darrera xarxa social on penja un vídeo on expressa la seva satisfacció pel fet que la seva mare, na Sandra, ha fet pilotes per dinar. I ho diu amb una frase destinada a fer història: “Hòstia, pilotes, que són de bones, m'encanten”. Aquesta mostra espontània...
    Sólo queda uno

    15,00 €

  • MIQUEL MONTORO
    SEBASTIÀ BENNASAR LLOBERA
    Lo más fácil habría sido hacer un libro sobre Miquel Montoro y sobre como su “Hòstia, pilotes!” le ha convertido en un personaje mediático de primer orden. Pero nos gustan los retos y el nuestro ha sido intentar ir más allá y preguntarnos si Miquel Montoro puede ser el símbolo de un cambio vital, si los valores que defiende —consumo de productos de proximidad, pag...
    Sólo queda uno

    15,00 €

  • LES CUQUES
    GUILLAMON, JULIÀ
    Un llibre sobre el temps, un viatge de la infantesa a la vellesa, per mar i muntanya. En cada etapa hi ha un insecte, una cuca que apareix en una paret o en una flor, i que fa possible el transport. Seixanta-un fragments que s'articulen en la novel·la de tres estius: des del xoc d'haver de renunciar als llocs estimats fins als preparatius per tornar al bosc. Inspirada en Madui...
    Sólo queda uno

    17,90 €

  • FLORENCE NIGHTINGALE (VERSIÓ CATALÀ)
    CAVALLONE,MARIA CECILIA
    A l'època en la que va néixer Florence Nightingale, els hospitals eren llocs bruts, on treballaven persones que no sabien gairebé res de medicina ni de com tractar els pacients. Amb esforç i valentia, Florence es va convertir en infermera professional, i se'n va adonar de que moltíssimes malalties podien prevenir-se si es milloraven les condicions higièniques dels malalts...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    9,90 €

  • LOUIS PASTEUR (VERSIÓ CATALÀ)
    TECNOSCIENZA
    Encara que no els puguis veure, per tot arreu hi ha moltíssims éssers petitons que poden provocar que ens posem malalts o que el menjar es faci malbé: són els microbis. Louis Pasteur va ser el primer en descobrir-los gràcies a les seves investigacions amb el microscopi. A més, va trobar la manera de prevenir moltes de les malalties que causen aquests microbis amb les vacu...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    9,90 €