A FOC LENT

A FOC LENT

PARÍS MASIP, ARNAU

21,90 €
IVA incluido
Sólo queda uno
Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
2025
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-664-3344-0
21,90 €
IVA incluido
Sólo queda uno

Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.El relat sincer i intens de com un venedor d’aixetes, descontent amb la seva vida, decideix trencar amb tot i seguir la seva passió per la cuina i la televisió. Amb tocs d’humor i moments de reflexió profunda, l’Arnau ens porta pels universos on la vida l’ha conduït: des de la seva experiència amb les guerrilles colombianes de les FARC, fins al moment en què va guanyar MasterChef, passant per la seva reinvenció com a comunicador gastronòmic. És un viatge ple d’aventures, errors i triomfs, on l’autor ens ensenya a trobar el nostre camí sense tenir por d’equivocar-nos.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • LA COCINA INDIA ILUSTRADA
    SHARMA, PANKAJ / SALMANDJEE, SANDRA
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    17,95 €

  • DE LA COCINA A LA MESA EN 10 MINUTOS
    LÉKUÉ / FUNDACIÓ ALÍCIA
    Conocer mejor cuáles son los alimentos necesarios para seguir una alimentación equilibrada y cuál es su tiempo de preparación ha sido el punto de partida de este libro de 35 recetas para microondas desarrolladas junto con la Fundación Alícia. Recetas que prepararás en tan solo 10 minutos, y en 3 pasos, y con las que además podrás conocer trucos y consejos que te ayudar...
    Sólo queda uno

    12,95 €

  • GUIA 2025 DE LA RESTAURACIÓ. V PREMIS BARCELONA RESTAURACIÓ
    La Guia 2025 de la restauració de Barcelona és una selecció de restaurants finalistes i guardonats en la cinquena edició dels Premis Barcelona Restauració, que organitza lAjuntament de Barcelona a través de la Direcció de Serveis de Comerç, Restauració i Consum. Aquesta guia recull els restaurants finalistes i guardonats en la cinquena edició dels Premis Barcelona Res...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    8,00 €

  • PINCH
    GOMEZ, VERO
    Las verduras como nunca las habías probado. Atrévete con Pinch.Vero Gómez te trae más de 70 recetas originales, sanas y divertidas, además de consejos y trucos que te ayudarán a redescubrir el maravilloso mundo de las verduras. Pinch te ofrece una nueva visión de la cocina en la que una receta no es solo una lista de ingredientes, sino que los protagonistas sois tú y tu...
    Sólo queda uno

    23,90 €

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMÍLIA
    KALLE, MYRTO
    La millor recepta perquè els nostres fills mengin bé és obrir-los les portes a la cuina! Per això, Myrto Kalle ens convida a arromangar-nos amb un recull de receptes fàcils, divertides i saludables que convertirà els més petits de casa en xefs. Il·lustracions per pintar, laberints, diferències, retallables… Amb aquest llibre interactiu la canalla s'implicaran en la pr...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    22,90 €

Otros libros del autor

  • LES RECEPTES DE L'ARNAU
    PARIS MASIP, ARNAU
    El llibre de receptes del guanyador de Masterchef i cuiner de Cuines. Aquest és un llibre de receptes originals, atrevides, saboroses i boníssimes que són fidels al caràcter creatiu i juganer del seu autor. L'Arnau Paris va ser el guanyador de Masterchef Espanya 2021, i ara col·labora al Cuines de TV3. Té trenta-dos anys, tota la vitalitat del món i durant el concurs no ...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    20,90 €