ELS PLATS MÉS PICANTS DE LA CUINA TÀRTARA

ELS PLATS MÉS PICANTS DE LA CUINA TÀRTARA

BRONSKY, ALINA

20,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
EDITORIAL LES HORES
Año de edición:
2024
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-126394-9-0
Páginas:
336
20,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Més enllà dels Urals, regna el matriarcat de la bella Rosalinda. Ella se sent massa jove per convertir-se en àvia, però l'intent de fer avortar la seva filla Sulfia fracassa i neix la seva neta Aminat. Per primera vegada, l'autoritària Rosalinda es troba cara a cara amb una criatura de trets tàrtars, com ella, a qui estima amb tot el seu cor i ànima. A partir d'aquest moment l'àvia viurà determinada a millorar la sort de la seva neta.
Passats els anys, i després del col·lapse de la Unió Soviètica, un escriptor alemany quedarà atrapat per l'encant de l'Aminat, que s'ha convertit en una adolescent salvatge i captivadora. La Rosalinda, moguda per la necessitat de supervivència, negociarà un acord amb ell que garantirà el camí de les tres dones cap a Alemanya, la terra promesa.
Però tan bon punt s'instal·len a Occident, els llaços disfuncionals que uneixen mare, filla i àvia comencen a trencar-se.
Un llibre amb grans dosis d'humor i ironia, que relata la història hilarant de tres dones els destins de les quals s'entrellacen en una tragicomèdia familiar, que és alhora un retrat de la nova Europa.
«En aquesta novel·la àcida i divertida, el que pot semblar un relat cruel i còmic acaba esdevenint una història sorprenent sobre la superació de les dificultats i la resiliència». The New Yorker

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • RECETAS GANGSTA
    DOGG, SNOOP
    EL LIBRO OFICIAL DE COCINA DEL CHEF DOGGY DOGGINI.DE RAPERO A COCINERO, EL BOSS DOGG TE VA A ENSEÑAR LO QUE ES BUENO. ¿Quién mejor que tu gran amigo Snoopy D-O-Doble G para enseñarte a cocinar como un auténtico boss? Estas recetas son los mayores y mejores hits de tu colega Snoop, sacadas directamente de su cocina y nunca antes compartidas, hasta hoy. Una colección de pl...
    En stock

    19,90 €

  • BIZCOCHOS
    PEREZ SARDIÑA, ISABEL
    Isabel Pérez, alma de Aliter Dulcia y autora de cuatro recetarios de culto, regresa con su proyecto más personal y esperado: un libro enteramente dedicado al universo del bizcocho.Bizcochos: las joyas de Aliter Dulcia es el manual definitivo para dominar el arte del bizcocho. A lo largo de sus páginas, Isabel comparte más de 100 recetas, que van desde los clásicos impresci...
    Sólo queda uno

    26,95 €

  • AMB PELLS
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè aj...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    18,50 €

  • 75 RECETAS ¡QUÉ NO SABÍAS!
    ESPARCIA MARTÍNEZ (@COCINARGENIAL), ANA
    ¿Te guardas cientos de recetas de las redes sociales y nunca las haces? ¿Te da pereza limpiar los cacharros después de cocinar? ¿No tienes tiempo ni energía para experimentar con nuevas ideas? ¡Con este libro conseguirás más sabor con menos esfuerzo, comida casera lista sin estrés!Imagina cocinar a la primera y que cada plato te quede tan delicioso que hasta tu madre t...
    Sólo queda uno

    22,95 €

  • EL GRAN MANUAL DE LA COCINA CHINA
    SOUKSISAVANH, ORATHAY
    Recetas, técnicas y consejos para aprender y dominar la cocina china:* Las técnicas básicas para aprender a preparar fideos, masa traslúcida para dumplings, gambas, caldos, deshuesar un muslo de pollo, elaborar masa para baos...* Organizar una despensa básica en casa con los productos más utilizados en la cocina china.* Las recetas más emblemáticas: ha kao, char siu bao...
    Sólo queda uno

    32,95 €

Otros libros del autor

  • EL ÚLTIMO AMOR DE BABA DUNJA
    BRONSKY, ALINA
    Una novela conmovedora sobre cómo la vida, después del desastre y la destrucción, emerge de nuevo.Las arañas tejen telas diferentes y las cigarras y los pájaros cantan con más fuerza en el pueblecito al que ha decidido irse a vivir Baba Dunja. Se encuentra dentro de la zona de exclusión de Chernóbil y, tras haber sido abandonado, Baba Dunja y sus ancianos vecinos han co...
    No disponible

    16,45 €

  • L'ÚLTIM AMOR DE BABA DÚNIA
    BRONSKY, ALINA
    Baba Dúnia viu en un poblet de l'anomenada zona d'exclusió de Txernòbil, un poblet que ja no hauria d'existir. Mentre tothom a la resta del món es preocupa per l'origen de les fruites i les verdures que mengen i d'on venen el vents i els núvols que els envolten, ella, una dona gran i exinfermera, torna a casa per reconstruir la seva vida a la terra de ningú. Hi ha altres...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    16,90 €

  • LA TRENA DE LA MEVA ÀVIA
    BRONSKY, ALINA
    «Puc recordar amb exactitud el moment en què el meu avi es va enamorar. Intuïa que l'àvia no s'havia d'assabentar de res. Per qüestions menys importants ja havia amenaçat de matar l'avi, per exemple quan ell esmicolava el pa durant el sopar.» La família d'en Max viu en una residència per a refugiats a Alemanya. L'àvia és una matriarca russa, aterridora i tossuda, que...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    18,50 €