ELS PLATS MÉS PICANTS DE LA CUINA TÀRTARA

ELS PLATS MÉS PICANTS DE LA CUINA TÀRTARA

BRONSKY, ALINA

20,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
EDITORIAL LES HORES
Año de edición:
2024
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-126394-9-0
Páginas:
336
20,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Més enllà dels Urals, regna el matriarcat de la bella Rosalinda. Ella se sent massa jove per convertir-se en àvia, però l'intent de fer avortar la seva filla Sulfia fracassa i neix la seva neta Aminat. Per primera vegada, l'autoritària Rosalinda es troba cara a cara amb una criatura de trets tàrtars, com ella, a qui estima amb tot el seu cor i ànima. A partir d'aquest moment l'àvia viurà determinada a millorar la sort de la seva neta.
Passats els anys, i després del col·lapse de la Unió Soviètica, un escriptor alemany quedarà atrapat per l'encant de l'Aminat, que s'ha convertit en una adolescent salvatge i captivadora. La Rosalinda, moguda per la necessitat de supervivència, negociarà un acord amb ell que garantirà el camí de les tres dones cap a Alemanya, la terra promesa.
Però tan bon punt s'instal·len a Occident, els llaços disfuncionals que uneixen mare, filla i àvia comencen a trencar-se.
Un llibre amb grans dosis d'humor i ironia, que relata la història hilarant de tres dones els destins de les quals s'entrellacen en una tragicomèdia familiar, que és alhora un retrat de la nova Europa.
«En aquesta novel·la àcida i divertida, el que pot semblar un relat cruel i còmic acaba esdevenint una història sorprenent sobre la superació de les dificultats i la resiliència». The New Yorker

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • RECETAS PARA COCINAR EN FAMILIA
    MABBOTT, LIZZIE
    ¡Bienvenidos al maravilloso mundo de la cocina! Verduras, lácteos, carnes, cereales# En este libro aprenderás que hasta el ingrediente más simple puede resultar en un plato nutritivo y lleno de sabor. Saca el delantal y# ¡manos a la masa! China, Italia, Tailandia# Este recetario te llevará a distintas partes del mundo con cada bocado. ¿Te atreves a cocinar un buen plat...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    16,95 €

  • LAS RECETAS DE ÁNGELA
    SHINE / RTVE
    Recetas modernas y desenfadadas de la ganadora del mejor programa culinario La ganadora de la duodécima temporada de MasterChef, el talent show culinario más famoso de la televisión, ha sido Ángela. Esta valenciana afincada en Madrid robó el corazón del jurado con su pasta a la vongole y ha ido coleccionando éxitos en su paso por el programa.  Trabajadora, constante y ...
    Sólo queda uno

    21,90 €

  • COCINA MEDITERRÁNEA
    DAVID, ELIZABETH
    Debate continúa con su misión de dar a conocer a esta figura legendaria de la literatura gastronómica. «A lo largo de mi carrera me han inspirado muchas cocineras, y Elizabeth David está en lo más alto del podio». Jamie Oliver «Con esta selección (no pretende ser más que eso) de platos mediterráneos,confío en dar una idea de la deliciosa cocina de esas regiones a qu...
    Sólo queda uno

    23,90 €

  • ARROSSOS
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    Tots els secrets i les receptes dels millors arrossos L'arròs és un clàssic de la nostra gastronomia i un dels plats més populars: des de l'arròs a la cubana que fa les delícies de petits fins a la festiva paella de llagosta o el tradicional arròs a la cassola. I per cuinar-lo amb èxit cal la saviesa i l'experiència que Josep Lladonosa, un dels mestres de la cuina cata...
    Sólo queda uno

    21,90 €

  • CONFESSIONS D'UN SOMMELIER
    SEIJAS, DAVID
    El llibre explica hist.ries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més dÆaprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pr.pia sobre les addiccions, especialment amb lÆalcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu ...
    Sólo queda uno

    20,95 €

Otros libros del autor

  • EL ÚLTIMO AMOR DE BABA DUNJA
    BRONSKY, ALINA
    Una novela conmovedora sobre cómo la vida, después del desastre y la destrucción, emerge de nuevo.Las arañas tejen telas diferentes y las cigarras y los pájaros cantan con más fuerza en el pueblecito al que ha decidido irse a vivir Baba Dunja. Se encuentra dentro de la zona de exclusión de Chernóbil y, tras haber sido abandonado, Baba Dunja y sus ancianos vecinos han co...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    16,45 €

  • L'ÚLTIM AMOR DE BABA DÚNIA
    BRONSKY, ALINA
    Baba Dúnia viu en un poblet de l'anomenada zona d'exclusió de Txernòbil, un poblet que ja no hauria d'existir. Mentre tothom a la resta del món es preocupa per l'origen de les fruites i les verdures que mengen i d'on venen el vents i els núvols que els envolten, ella, una dona gran i exinfermera, torna a casa per reconstruir la seva vida a la terra de ningú. Hi ha altres...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    16,90 €

  • LA TRENA DE LA MEVA ÀVIA
    BRONSKY, ALINA
    «Puc recordar amb exactitud el moment en què el meu avi es va enamorar. Intuïa que l'àvia no s'havia d'assabentar de res. Per qüestions menys importants ja havia amenaçat de matar l'avi, per exemple quan ell esmicolava el pa durant el sopar.» La família d'en Max viu en una residència per a refugiats a Alemanya. L'àvia és una matriarca russa, aterridora i tossuda, que...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    18,50 €