ENTREPANS I TASTETS

ENTREPANS I TASTETS

80 ELABORACIONS DOLCES I SALADES

URGELLÉS, JAUME

15,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2014
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9034-200-8
Páginas:
208
15,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos.
El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta.
L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres i elaboració de masses; i de l'altra, oferir la combinació per a un menjar ràpid o informal.
També s'ha introduït el tastet substituint-lo per un típic canapè i fer-lo més apetitós i combinar-lo amb diferents gustos i textures.
La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment d'entrepans o tastets per a qualsevol tipus d'esdeveniment, escollint la varietat i la mida que considerem adient per a cada un d'ells.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • VIURE EL MON DEL VI - GUIA D'EXPERIENCIES D'ENOTUR
    BASTART I CASSE, JORDI
    GUIA AMB MAPES I FOTOGRAFIES A TOT COLOR, QUE RECULL UNA GRAN DIVERSITAT D'ACTIVITATS I PROPOSTES DE CADA DENOMINACIÓ D'ORIGEN DE CATALUNYA. El món del vi és complex i divertit a la vegada. Cada cop hi ha més gent que desitja endinsar-se i viure les experiències que es proposen des de cadascuna de les denominacions d'origen i des d'alguns cellers. En aquest llibre hi trob...
    Sólo queda uno

    19,90 €

  • SUCS VERDS
    ZAPLANA VERGES, CARLA
    12A EDICIÓ MÉS DE 90.000 EXEMPLARS VENUTS. Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l'àmbit físic com en el mental i l'emocional. Sabies, per exemple, que ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l'envelliment i milloren el trànsit intestinal? En aquest manual et proposem trenta receptes fàcils elaborades amb v...
    Sólo queda uno

    14,50 €

  • HISTORIA DE LA COMIDA EN ESPAÑA
    SEVILLA, MARÍA JOSÉ
    Una fascinante historia de la alimentación en España desde la Antigüedad hasta nuestros días.La cocina en España es un crisol de culturas, sabores e ingredientes. El clima, la geología y la topografía la han enriquecido y han propiciado una gran variedad de tradiciones gastronómicas y cocinas regionales. A su vez, la compleja historia del país, con pobladores e invaso...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    24,00 €

  • LA CUINA VEGETARIANA MODERNA
    DOMÈNECH I PUIGCERCÓS, IGNASI
    Sólo queda uno

    18,90 €

  • DULCE REVOLUCIÓN. ATRÉVETE CON LA PASTELERÍA EN CASA
    GUARRO, MIQUEL
    Aprende a hacer los mejores dulces con el rey de los postres¡Ponte un delantal, quítale el polvo a la báscula y enciende el horno, porque con Dulce revolución vas a convertirte en el maestro de los postres! Miquel Guarro, uno de los mejores chefs pasteleros de nuestro país, te enseñará desde las técnicas más básicas hasta los trucos de los profesionales para que te la...
    Sólo queda uno

    19,90 €