LA CUINA DEL 1714

LA CUINA DEL 1714

UNA RUTA GASTRONÒMICA A TRAVÉS DE LA NOSTRA HISTÒRIA

 

15,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
2014
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-16033-25-6
Páginas:
182
15,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Com era la gastronomia catalana del 1714? Gràcies a aquest llibre no només la podrem conèixer, sinó elaborar avui als fogons de la nostra moderna cuina els plats més singulars de fa 300 anys. Us oferim una recreació adaptada als ingredients i tècniques actuals de les receptes del 1714 gràcies a la feina de cuiners de renom, com Sergi de Meià o Benvingut Aligué, entre d'altres.

Però pels qui volen saber-ho tot, aquesta obra que parteix d?un acurada recerca històrica ofereix també les transcripcions de les receptes originals i ens explica les variacions més habituals en la seva elaboració segons els gustos de l?època i els estrats socials. A més, aquest llibre s?emmarca en la Ruta 1714, una iniciativa per divulgar els múltiples escenaris catalans de la Guerra de Successió i la cultura popular de l?època. El receptari va resseguint aquells mateixos indrets, els paisatges i els costums que donaven un caràcter propi a la cuina de cada racó.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • LES SOPES TRADICIONALS. 110 PLATS DE BROUS, SOPES, ESCUDELLES I OLLES
    SOLÉ TORNÉ, DAVID
    Poques cuines tenen la diversitat i la riquesa de la nostra. La història de les sopes, les olles, ollades, brous, caldos, cassoles, calderes, calderades, bullits, ranxos i escudelles, entre altres preparacions, és d’una narrativa rica, una crònica que us revelarà la importància de la tradició culinària del nostre país. Aquesta manera de fer reuneix unes característiqu...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • LLARGA VIDA AL PA
    MORERA, JORDI / GRÍFOLS, ANNA
    Sólo queda uno

    26,50 €

  • LOLLA DE PRESSIO
    JUAN MIGUEL IÑIGUEZ
    En stock

    26,50 €

  • NATURA VIVA.
    PUIGVERT, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i t...
    Sólo queda uno

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    Una obra multifacética que combina memorias personales, reflexiones filosóficas y herramientas prácticas, con un testimonio del poder transformador de la comida y del liderazgo basado en la empatía y la acción, de la mano del gran José Andrés.José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, funda...
    Sólo queda uno

    21,95 €