PEP SALSETES

PEP SALSETES

UN PAÍS A LA CASSOLA

COROMINAS, AGUSTÍ / SALSETES, PEP

25,00 €
IVA incluido
Sólo queda uno
Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Año de edición:
2025
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-10255-71-5
Páginas:
208
25,00 €
IVA incluido
Sólo queda uno

Pep Salsetes. Un país a la cassola és un llibre ple d’anècdotes i savieses sobre la cuina o els aliments, el llibre que qualsevol persona que estimi la terra, la cuina, i el país, voldria llegir, ja que a banda de la vida d’en Pep Salsetes, ens ofereix una infinitat de criteris, trucs i receptes per a cuinar i alimentar el cos i l’ànima. En Josep Lluís Sabatés, més conegut com a Pep Salsetes, celebra el seu vuitantè aniversari al mes de gener de l’any 2025. Hagués estat un bon moment per a mirar enrere, ordenar records i escriure
un llibre de memòries. L’Agustí Corominas, cineasta i activista ecologista, n’hagués pogut fer una pel·lícula.
Però no hi ha ni pel·lícula ni llibre de memòries, el que hi ha és un llibre de Memòria. Durant ben bé un any, i de manera regular, l’Agustí ha visitat en Pep per a recopilar i ordenar vivències, opinions,
miracles i receptes (algunes inèdites) d’en Pep Salsetes. I aquest és el llibre ‘Pep Salsetes. Un país a la cassola’.
‘Pep Salsetes. Un país a la cassola’ és un llibre ple d’anècdotes i savieses sobre la cuina o els aliments, el llibre que qualsevol persona que estimi la terra, la cuina, i el país, voldria llegir, ja que a
banda de la vida d’en Pep, ens ofereix una infinitat de criteris, trucs i receptes per a cuinar i alimentar el cos i l’ànima.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • LES SOPES TRADICIONALS. 110 PLATS DE BROUS, SOPES, ESCUDELLES I OLLES
    SOLÉ TORNÉ, DAVID
    Poques cuines tenen la diversitat i la riquesa de la nostra. La història de les sopes, les olles, ollades, brous, caldos, cassoles, calderes, calderades, bullits, ranxos i escudelles, entre altres preparacions, és d’una narrativa rica, una crònica que us revelarà la importància de la tradició culinària del nostre país. Aquesta manera de fer reuneix unes característiqu...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • LLARGA VIDA AL PA
    MORERA, JORDI / GRÍFOLS, ANNA
    Sólo queda uno

    26,50 €

  • LOLLA DE PRESSIO
    JUAN MIGUEL IÑIGUEZ
    En stock

    26,50 €

  • NATURA VIVA.
    PUIGVERT, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i t...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    Una obra multifacética que combina memorias personales, reflexiones filosóficas y herramientas prácticas, con un testimonio del poder transformador de la comida y del liderazgo basado en la empatía y la acción, de la mano del gran José Andrés.José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, funda...
    Sólo queda uno

    21,95 €