SA I CATALÀ

SA I CATALÀ

ALBERT CALLS

23,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2014
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-15642-84-8
Páginas:
192
23,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat!
Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l?hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents.
Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l?albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l?avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l?arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós.
Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d?una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella.
L?herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d?història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • COCINA CON HARRY POTTER
    BUCHOLZ, DINAH
    En stock

    13,95 €

  • HOY COMEMOS CON ISI
    ISABEL SORRIBAS (@HOYCOMEMOSCONISI)
    Un libro de cocina fascinante, en el que descubrirás una gastronomía casera, cosmopolita, pero, sobre todo, un sinfín de recetas sanadorasEl recetario de Isabel Sorribas, más conocida en redes sociales como @hoycomemosconisi, es el ejemplo perfecto de cómo preservar el sabor y los aromas de siempre sin renunciar a la posibilidad de innovar y convertir así los fogones ...
    Sólo queda uno

    21,90 €

  • MASTERCHEF JUNIOR. CÓMO SER UN CHEF DE CINE
    SHINE / RTVE
    ¡Saborea la magia del cine en casa!Seguro que alguna vez has querido probar los cupcakes con purpurina de los troles, los bombones de la princesa de los hielos o la tarta de manzanas de la bruja más malvada del bosque.  En este libro encontrarás 75 recetas de tus series y películas preferidas con las que has disfrutado, llorado y reído. Cada una con los ingredientes, el p...
    En stock

    22,90 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d’expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s’hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostr...
    Sólo queda uno

    25,00 €

  • COMER Y ESAS COSAS
    GONU, PAULA
    Paula Gonu se convierte en tu cocinera de confianza en su primer libro de cocina, Comer y esas cosas: recetas diferentes para salir de lo de siempre. Unos noodles de arroz, una pasta de setas y brie, un bocadillo de croquetas, un rico steak tartar de fuet, unas gyozas con costrita bien crujiente, un curry delicioso y 40 recetas más son las que encontrarás en este recetario p...
    Sólo queda uno

    23,95 €