SPORT & COOK

SPORT & COOK

MENJAR MÉS NATURAL PER ACONSEGUIR MILLORS RESULTATS EN L'ESPORT

BARQUÉ, ASTRID

20,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
VIENA
Año de edición:
2015
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-8330-863-9
Páginas:
160
20,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

En general, la gent sol associar l?esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l?engròs per internet.
Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural.
Aparca la monotonia de la pasta i el pollastre, i descobreix com incorporar aliments naturals per aconseguir el màxim rendiment, ara i al llarg de la teva vida. Fes-te les teves barretes energètiques (senzilles de preparar i econòmiques), explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre, tasta les altres proteïnes i abandona els prejudicis. Perquè d?altres ja ho han fet i els ha anat molt bé.
En aquest llibre, l?autora parla amb alguns dels millors esportistes del país (ultrafondistes, esquiadors, triatletes, alpinistes...) i comparteix amb els lectors els seus consells d?alimentació, i també més de 50 receptes fàcils, pràctiques i saludables, especialment pensades per als que no tenen gaire temps perquè després han de marxar a entrenar.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • LES SOPES TRADICIONALS. 110 PLATS DE BROUS, SOPES, ESCUDELLES I OLLES
    SOLÉ TORNÉ, DAVID
    Poques cuines tenen la diversitat i la riquesa de la nostra. La història de les sopes, les olles, ollades, brous, caldos, cassoles, calderes, calderades, bullits, ranxos i escudelles, entre altres preparacions, és d’una narrativa rica, una crònica que us revelarà la importància de la tradició culinària del nostre país. Aquesta manera de fer reuneix unes característiqu...
    Sólo queda uno

    18,00 €

  • LLARGA VIDA AL PA
    MORERA, JORDI / GRÍFOLS, ANNA
    Sólo queda uno

    26,50 €

  • LOLLA DE PRESSIO
    JUAN MIGUEL IÑIGUEZ
    En stock

    26,50 €

  • NATURA VIVA.
    PUIGVERT, MARTINA
    La xef Martina Puigvert proposa una forma de viure i de menjar amb un profund vincle amb el territori. Amb aquest llibre, vol contagiar a tothom l’estima per la natura que ens envolta i la cuina d’estacionalitat. Seguint el llegat de la seva mare, fundadora del restaurant Les Cols el 1990, vol transmetre aquesta filosofia de vida, la seva manera d’entendre la gastronomia i t...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    25,50 €

  • CAMBIA LA RECETA
    ANDRÉS, JOSÉ
    Una obra multifacética que combina memorias personales, reflexiones filosóficas y herramientas prácticas, con un testimonio del poder transformador de la comida y del liderazgo basado en la empatía y la acción, de la mano del gran José Andrés.José Andrés, chef y emprendedor, es autor de libros de éxito, presentador de televisión e incansable líder humanitario, funda...
    Sólo queda uno

    21,95 €