SPORT & COOK

SPORT & COOK

MENJAR MÉS NATURAL PER ACONSEGUIR MILLORS RESULTATS EN L'ESPORT

BARQUÉ, ASTRID

20,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
VIENA
Año de edición:
2015
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-8330-863-9
Páginas:
160
20,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

En general, la gent sol associar l?esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l?engròs per internet.
Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural.
Aparca la monotonia de la pasta i el pollastre, i descobreix com incorporar aliments naturals per aconseguir el màxim rendiment, ara i al llarg de la teva vida. Fes-te les teves barretes energètiques (senzilles de preparar i econòmiques), explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre, tasta les altres proteïnes i abandona els prejudicis. Perquè d?altres ja ho han fet i els ha anat molt bé.
En aquest llibre, l?autora parla amb alguns dels millors esportistes del país (ultrafondistes, esquiadors, triatletes, alpinistes...) i comparteix amb els lectors els seus consells d?alimentació, i també més de 50 receptes fàcils, pràctiques i saludables, especialment pensades per als que no tenen gaire temps perquè després han de marxar a entrenar.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • RECETAS PARA COCINAR EN FAMILIA
    MABBOTT, LIZZIE
    ¡Bienvenidos al maravilloso mundo de la cocina! Verduras, lácteos, carnes, cereales# En este libro aprenderás que hasta el ingrediente más simple puede resultar en un plato nutritivo y lleno de sabor. Saca el delantal y# ¡manos a la masa! China, Italia, Tailandia# Este recetario te llevará a distintas partes del mundo con cada bocado. ¿Te atreves a cocinar un buen plat...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    16,95 €

  • LAS RECETAS DE ÁNGELA
    SHINE / RTVE
    Recetas modernas y desenfadadas de la ganadora del mejor programa culinario La ganadora de la duodécima temporada de MasterChef, el talent show culinario más famoso de la televisión, ha sido Ángela. Esta valenciana afincada en Madrid robó el corazón del jurado con su pasta a la vongole y ha ido coleccionando éxitos en su paso por el programa.  Trabajadora, constante y ...
    Sólo queda uno

    21,90 €

  • COCINA MEDITERRÁNEA
    DAVID, ELIZABETH
    Debate continúa con su misión de dar a conocer a esta figura legendaria de la literatura gastronómica. «A lo largo de mi carrera me han inspirado muchas cocineras, y Elizabeth David está en lo más alto del podio». Jamie Oliver «Con esta selección (no pretende ser más que eso) de platos mediterráneos,confío en dar una idea de la deliciosa cocina de esas regiones a qu...
    Sólo queda uno

    23,90 €

  • ARROSSOS
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    Tots els secrets i les receptes dels millors arrossos L'arròs és un clàssic de la nostra gastronomia i un dels plats més populars: des de l'arròs a la cubana que fa les delícies de petits fins a la festiva paella de llagosta o el tradicional arròs a la cassola. I per cuinar-lo amb èxit cal la saviesa i l'experiència que Josep Lladonosa, un dels mestres de la cuina cata...
    Sólo queda uno

    21,90 €

  • CONFESSIONS D'UN SOMMELIER
    SEIJAS, DAVID
    El llibre explica hist.ries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més dÆaprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pr.pia sobre les addiccions, especialment amb lÆalcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu ...
    Sólo queda uno

    20,95 €