VIURE EL MON DEL VI - GUIA D'EXPERIENCIES D'ENOTUR

VIURE EL MON DEL VI - GUIA D'EXPERIENCIES D'ENOTUR

GUIA D'EXPERIÈNCIES D'ENOTURISME PER CATALUNYA

BASTART I CASSE, JORDI

19,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2023
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-1356-313-8
Páginas:
204
19,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

GUIA AMB MAPES I FOTOGRAFIES A TOT COLOR, QUE RECULL UNA GRAN DIVERSITAT D'ACTIVITATS I PROPOSTES DE CADA DENOMINACIÓ D'ORIGEN DE CATALUNYA. El món del vi és complex i divertit a la vegada. Cada cop hi ha més gent que desitja endinsar-se i viure les experiències que es proposen des de cadascuna de les denominacions d'origen i des d'alguns cellers. En aquest llibre hi trobareu una gran quantitat d'experiències de totes les DO que hi ha a Catalunya: des del tast de vins al celler fins a la visita a la vinya, jocs de pistes per trobar el secret més ben guardat, concerts de música entre els pàmpols i els gotims de raïm, entre altres propostes. També hem afegit a cada DO les botigues on adquirir les millors ampolles, els museus per aprofundir en el coneixement del món del vi i un reguitzell de festes que inviten al tast i la gresca, a més dels productes de proximitat, tant per maridar amb un bon vi com per portar a taula. * Una guia per conèixer rutes de vi, festes, museus, centres d'interpretació, botigues, esdeveniments i una relació de productes de proximitat.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • RECETAS GANGSTA
    DOGG, SNOOP
    EL LIBRO OFICIAL DE COCINA DEL CHEF DOGGY DOGGINI.DE RAPERO A COCINERO, EL BOSS DOGG TE VA A ENSEÑAR LO QUE ES BUENO. ¿Quién mejor que tu gran amigo Snoopy D-O-Doble G para enseñarte a cocinar como un auténtico boss? Estas recetas son los mayores y mejores hits de tu colega Snoop, sacadas directamente de su cocina y nunca antes compartidas, hasta hoy. Una colección de pl...
    En stock

    19,90 €

  • BIZCOCHOS
    PEREZ SARDIÑA, ISABEL
    Isabel Pérez, alma de Aliter Dulcia y autora de cuatro recetarios de culto, regresa con su proyecto más personal y esperado: un libro enteramente dedicado al universo del bizcocho.Bizcochos: las joyas de Aliter Dulcia es el manual definitivo para dominar el arte del bizcocho. A lo largo de sus páginas, Isabel comparte más de 100 recetas, que van desde los clásicos impresci...
    Sólo queda uno

    26,95 €

  • AMB PELLS
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè aj...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    18,50 €

  • 75 RECETAS ¡QUÉ NO SABÍAS!
    ESPARCIA MARTÍNEZ (@COCINARGENIAL), ANA
    ¿Te guardas cientos de recetas de las redes sociales y nunca las haces? ¿Te da pereza limpiar los cacharros después de cocinar? ¿No tienes tiempo ni energía para experimentar con nuevas ideas? ¡Con este libro conseguirás más sabor con menos esfuerzo, comida casera lista sin estrés!Imagina cocinar a la primera y que cada plato te quede tan delicioso que hasta tu madre t...
    Sólo queda uno

    22,95 €

  • EL GRAN MANUAL DE LA COCINA CHINA
    SOUKSISAVANH, ORATHAY
    Recetas, técnicas y consejos para aprender y dominar la cocina china:* Las técnicas básicas para aprender a preparar fideos, masa traslúcida para dumplings, gambas, caldos, deshuesar un muslo de pollo, elaborar masa para baos...* Organizar una despensa básica en casa con los productos más utilizados en la cocina china.* Las recetas más emblemáticas: ha kao, char siu bao...
    Sólo queda uno

    32,95 €

Otros libros del autor

  • CATALUNYA. 50 RACONS EMBLEMÀTICS
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquest llibre hi trobareu cinquanta racons amb encant de Catalunya que heu de visitar, a través d'un recorregut des de Cap de Creus fins al Delta de l'Ebre, i des del Pirineu fins a la Serralada Litoral. Podreu gaudir de castells enlairats, bells monestirs, pobles encimbellats, cales que enamoren, vinyes que ordenen el paisatge, aigües que brollen com per art de màgia, mo...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    23,80 €

  • 100 COSES PER FER A CATALUNYA
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    Descobreix Catalunya a partir de 100 propostes que has de fer almenys una vegada a la vida. Podràs visitar d'una manera més original aquells indrets dels quals ja n'havies sentit parlar, o no, o que potser ja havies visitat, però aquest cop ho faràs de manera diferent. Perquè totes les idees del llibre tenen l'originalitat i la innovació com a nexe comú. T'ofereix activi...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    13,90 €

  • GR 175
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    Aquesta guia proposa un recorregut circular a peu que passa pels tres monestirs de l'orde cistercenca (Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges). Són 104 km que en el llibre dividim en cinc etapes en què s'inclouen referències dels indrets d'interès tant natural com monumental, establiments per menjar i dormir al final de cada etapa, a més de les variants per als qui ...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    15,00 €